Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novobeograđani blistali na premijeri u Superligi Srbije - | K-013 Portal

Novobeograđani blistali na premijeri u Superligi Srbije

vaterpolo, superliga

Vaterpolisti Novog Beograda deklasirali su večeras Proleter u prvom kolu Super lige Srbije.

Aktuelni srpski i regionalni šampion silovito je krenuo u odbranu titule pošto je na svom terenu savladao Proleter sa 31:6 (7:1, 6:1, 9:2, 9:2).

Novobeograđani demonstrirali su silu i zavidan kvalitet, iako je trener Živko Gocić u ovom meču odmarao Duška Pjetlovića i Miroslava Perkovića. Novobeograđani su svoj kvalitet za kratko vreme rezultatski materijalizovali u bazenu, pa pitanje pobednika nijednog trenutka nije dolazilo u pitanje.

Osim ubedljivog trijumfa šefa stručnog štaba Novobeograđana može da raduje i činjenica da se posle duže pauze zbog povrede u tim vratio oporavljeni Nikola Jakšić. Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bio je Alvaro Granados sa šest pogodaka. Dok su se po četiri puta u listu strelaca upisali Jakšić, Strahinja Rašović, Savo Ćetković i Vasilije Martinović.

U narednom meču, koji je na program za sedam dana, Novobeograđani na svom bazenu u derbiju kola dočekuju kragujevački Radnički.

Nais i Vojvodina igrali su ranije danas 9:9. Radnički je sinoć u Kragujevcu pobedio Partizan 14:12, dok su Valis i Vukovi igrali 9:9. Crvena zvezda je ranije pobedila Šabac 11:5.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.