Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bajčetić debitovao za Liverpul u porazu od Junajteda - | K-013 Portal

Bajčetić debitovao za Liverpul u porazu od Junajteda

stefan bajčetić, fudbal, liverpul

Srpski fudbaler Stefan Bajčetić odigrao je danas prve minute u dresu Liverpula na prijateljskom duelu protiv Mančester junajteda u Bangkoku na Tajlandu.

"Crveni đavoli" bili su dominantni na Radžamangala stadionu i slavili sa 4:0 (3:0), ali bez obzira na poraz, Bajčetić će pamtiti prvi meč za ekipu Jirgena Klopa.

Sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srđana Bajčetića na teren je ušao u 32. minutu umesto Harvija Eliota, a izašao je u 62. minutu kada ga je zamenio Nabi Kejta. Trener Liverpula Jirgen Klop odlučio se za sistem rotacije u kom je većina fudbalera dobila šansu da igra po pola sata, a to je imalo uticaja na konačan rezultat.

Mančester junajted, predvođen novim trenerom Erikom ten Hagom trijumfovao je ubedljivo, a strelci su bili Sančo, Fred, Marsijal i mladi Urugvajac Fakundo Pelistri.

Kada je reč o Stefanu Bajčetiću, on ima i španski pasoš i moći će da bira da li će igrati za Španiju ili Srbiju. Za sad je nastupao za mlađe selekcije "crvene furije".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.