Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Benzema het-trikom nokautirao Pari Sen Žeremen, Mančester siti rutinski do četvrtfinala LŠ - | K-013 Portal

Benzema het-trikom nokautirao Pari Sen Žeremen, Mančester siti rutinski do četvrtfinala LŠ

liga sampiona, pari sen zermen, manester siti, fudbal

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige šampiona, nakon što su pobedili na svom terenu Pari Sen Žermen sa 3:1.

U prvom meču u Parizu slavio je PSŽ sa 1:0, pa je Real u dalju fazu takmičenja prošao ukupnim rezultatom 3:2.

Pari Sen Žermen je poveo golom Kilijena Mbapea u 38. minutu. Nejmar je sa svoje polovine poslao odličnu loptu u prostor, Mbape je bio brži od svojih čuvara i sa 15 metara preciznim šutem pogodio donji desni ugao gola Reala.

Izjednačenje Realu doneo je Karim Benzema golom u 60. minutu. Loše je intervenisao golman PSŽ-a Bonaruma, koji je izbio loptu u noge Vinisijusa Žuniora. Vinisijus je poslao povratni pas ka Benzemi, koji je sa šest metara prosledio loptu u mrežu.

Preokret Realu doneo je Karim Benzema u 76. minutu svojim drugim golom na meču. Luka Modrić je poslo odličan pas u šesnaesterac, Benzema je šutirao, a lopta je na putu ka golu pogodila Markinjosa i prevarila golmana PSŽ-a.

Samo dva minuta kasnije Benzema postiže i svoj treći pogodak. On je iz prve šutirao sa ivice kaznenog prostora i pogodio donji levi ugao gola Bonarume.

U četvrtfinale se plasirao i Mančester siti, koji je u Mančesteru odigrao nerešeno protiv Sportinga 0:0.

U prvom meču u Lisabonu Siti je ubedljivo slavio sa 5:0.

Žreb za četvrtfinale Lige šampiona održaće se 18. marta u Nionu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS