Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Čelsi želi da dovede Sterlinga iz Mančester sitija - | K-013 Portal

Čelsi želi da dovede Sterlinga iz Mančester sitija

celsi, rahim sterling, mancester

Fudbalski klub Čelsi želi da dovede igrača Mančester sitija Rahima Sterlinga tokom letnjeg prelaznog roka, preneli su danas britanski mediji.

Kako je preneo Skaj, ako Siti želi tokom leta da dovede Sterlinga, moraće da plati transfer od oko 60 miliona funti.

Trener londonske ekipe Tomas Tuhel izuzetno ceni Sterlinga, kome sledećeg leta ističe ugovor sa Sitijem. Tuhel smatra da engleski reprezentativac odgovara Čelsijevom stilu igre više nego Romelu Lukaku, koji bi trebalo da predje na pozajmicu u Inter, naveo je Skaj.

Skaj Italija preneo je da su u Čelsiju uvereni da će ovog leta dovesti Sterlinga, izveštavajući o mogućoj ponudi od 35 miliona funti.

Sterling je posle tri godine u Liverpulu, 2015. godine potpisao za Siti sa kojim je osvojio četiri titule u Premijer ligi, četiri Liga kupa i FA kup. Za aktuelne šampione Engleske odigrao je 339 utakmica i postigao 131 gol, ali nema garantovano mesto u prvom timu kod trenera Pepa Gvardiole.

Sterling je bio prvotimac u pet od 12 utakmica u Ligi šampiona, a nije ulazio u igru u devet mečeva u Premijer ligi prošle sezone.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.