Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Čukarički i u revanšu ubedljiv protiv Rasinga za plasman u treće kolo kvalifikacija LK - | K-013 Portal

Čukarički i u revanšu ubedljiv protiv Rasinga za plasman u treće kolo kvalifikacija LK

cukaricki, rasing, liga konferencija

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u Beogradu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u revanš meču savladali ekipu Rasing uniona sa 4:0.

Golove za tim sa Banovog brda postigli su Mohamed Badamosi u 39. i 41., Djordje Ivanović u 52. i Mihajlo Spasojević u 73. minutu.

Beogradski klub je u prvom meču u Luksemburgu pobedio sa 4:1.

Čukarički je u devetom minutu mogao da povede, ali je Badamosi posle centaršuta glavom pogodio prečku.

U nastavku nije bilo većih uzbudjenja, sve do 39. minuta kada Čukarički dolazi u vodjstvo.

Posle greške odbrane gostiju loptu uzima Ivanović i šalje je do Stefana Kovača, koji asistira ka Badamosiju, a gambijskom igraču nije bilo teško da savlada golmana gostiju.

Dva minuta kasnije Badamosi postiže još jedan gol. Asistenciju je ovog puta upisao Ivanović posle centaršuta iz kornera, a Badamosi se glavom upisao u strelce.

Čukarički je nastavio sa dobrom igrom i u drugom poluvremenu, a gol je u 52. minutu postigao Ivanović.

Loptu je posle centaršuta iz kornera izbacio igrač gostiju Kevin Nakače, ali je ona došla do Ivanovića koji je preciznim volej udarcem postigao treći gol za domaći tim.

Konačan rezultat je u 73. minutu postavio Spasojević posle greške igrača gostiju Pita Simonsa, koji nije uspeo da ispuca loptu iz kaznenog prostora, a 18-godišnji igrač je u nastavku bio precizan.

U trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija Čukarički će igrati protiv holandskog Tventea.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.