Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dečaci iz PANČEVA osvojili treće mesto na turniru u fudbalu u Sarajevu - | K-013 Portal

Dečaci iz PANČEVA osvojili treće mesto na turniru u fudbalu u Sarajevu

fk fortuna, pancevo

Međunarodni dečiji fudbalski turnir u Sarajevu dečaci iz Pančeva i njihovi treneri neće pamtiti po incidentima, već po osvojenim medaljama i peharu za osvojeno treće mesto.

Fudbalski klub „Fortuna”godinama već učestvuje na turniru u Sarajevu i uvek su bili lepo dočekani, a i sad deca nisu imala nikakvih problema:

 - Ubacili smo decu u autobus i krenuli smo na našu utakmicu.Pitali su oni šta se dešava, mislili su da je vatromet. Rekli smo im da je neka žurka i deca to brzo zaborave. Učimo ih da poštuju protivnika i da uvek pruže ruku posle pobede ili poraza i to je suština ove priče. kaže Goran Bujaković, trener FK Furtuna, za RTS.

- Ono što je najvažnije je da ih naučimo pravim vrednostima i šta sport donosi, da kad izađu na teren da budu bez ikakvog pritska i da se igraju fudbala i da budu srećni i zadovoljni, dodao je Goran Amanović, trener i osnivač kluba.

Sudeći po trenutnoj atmosferi Fortuna je jedna velika složna porodica od 200 članova kojoj je riznica sa trofejima sve bogatija, iako joj rezultati na takmičenjima nisu na prvom mestu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.