Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dva gola Markovića za pobedu Partizana protiv Flore - | K-013 Portal

Dva gola Markovića za pobedu Partizana protiv Flore

fk partizan, fk flora, liga konferencija

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Beogradu estonsku Floru sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe B Lige konferencija.

Dvostruki strelac za crno-bele, pred nešto manje od 6.000 navijača u Humskoj, bio je Lazar Marković, u 20. i 42. minutu,

U drugom meču Grupe B, fudbaleri Genta su na svom terenu pobedili Anortozis sa 2:0.

Posle dva odigrana kola, Partizan i Gent imaju po šest bodova, dok su estonski i kiparski tim bez bodova.

Fudbaleri Flore su bili opasniji na početku utakmice, Konstantin Vasiljev je u osmom minutu imao dobru priliku, ali su crno-beli od 20. minuta preuzeli potpunu kontrolu nad utakmicom.

U tom 20. minutu Rikardo Gomeš je šutirao, njegov udarac je zaustavio golman Flore, ali je na odbijenu loptu natrčao Marković i sa peterca je glavom prosledio u mrežu.

Partizan je nastavio s napadima i to se isplatilo u 42. minutu kada je Marković svojim drugim golom na meču duplirao prednost domaćeg tima. Marković je šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je zakačila nekog od igrača Flore i prevarila golmana Matveja Igonena.

Na samom početku drugog poluvremena, u 53. minutu, Marković je imao veliku šansu da upiše het-trik, nakon toga je zapretio Vasiljev, ali se rezultat nije menjao.

Sredinom drugog poluvremena utakmica je prekinuta na nekoliko minuta nakon što je igraču Flore Markusu Sepiku pozlilo na terenu. On je, posle ukazane pomoći na terenu, kolima hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Fudbaleri Partizana će u trećem kolu, koje je na programu 21. oktobra, dočekati Gent, dok će Anortozis ugostiti Floru.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS