Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Firmino i Salah za pobedu Liverpula protiv Intera, remi Salcburga i Bajerna - | K-013 Portal

Firmino i Salah za pobedu Liverpula protiv Intera, remi Salcburga i Bajerna

liga sampiona, fudbal, liverpul, inter, salcburg, bajern

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras u Milanu ekipu Intera sa 2:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, dok su Salcburg i minhenski Bajern odigrali nerešeno 1:1.

Pobedu ekipi Jirgena Klopa doneli su Roberto Firmino u 75. i Mohamed Salah u 83. minutu.

Utakmica u Milanu je počela šansama Lautara Martinesa na jednoj i Tijaga Alkantare i Sadia Manea na drugoj strani, ali je najblliži golu bio Hakan Čalhanoglu koji je u 16. minutu pogodio prečku. Fudbaler Intera je primio tačan pas u šesnaestercu i odmah snažno šutirao, ali je lopta zatresla prečku.

Nakon toga je Mane pokušao „makazicama“, a Trent Aleksander Arlond iz slobodnog udarca za Liverpul, dok je na drugoj strani Milan Škrinjar gađao glavom posle kornera.

Na početku drugog poluvremena dominirao je Inter, Edin Džeko je u 60. minutu i zatresao mrežu „crvenih“ ali je on poništen zbog ofsajda.

U jeku velike inicijative Intera, poveo je Liverpul pogotkom Firmina koji je u igru ušao na poluvremenu umesto Dioga Žote. Brazilac je sjajno skočio posle kornera i glavom poslao loptu u donji levi ugao Handanovićevog gola.

Nakon tog gola Liverpul je preuzeo kontrolu, a osam minuta kasnije pobedu gostujućeg tima potvrdio je Salah koji je posle odbitka bio na pravom mestu i doneo svojoj ekipi veliku prednost pred revanš na Enfildu.

U drugom meču odigranom večeras, Salcburg je poveo golom koji je postigao Čikvubuike Adamu u 21. minutu i uspešno je potom odolevao svim napadima Bajerna sve do 90. minuta.

Tomas Miler je dočekao centaršut u kaznenom prostoru glavom i poslao je loptu pred gol gde ju je dočao Kingsli Koman koji je pogodio za 1:1.

Revanš utakmice igraju se 8. marta u Liverpulu i Minhenu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS