Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbaleri Srbije večeras protiv Azerbejdžana - | K-013 Portal

Fudbaleri Srbije večeras protiv Azerbejdžana

srbija azerbejdzan, fudbal, svetsko prvenstvo u kataru

Fudbaleri Srbije večeras od 20.45 sati igraju protiv Azerbejdžana u Beogradu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Srbija ovaj duel dočekuje posle pobede protiv Luksemburga na gostovanju i kao prva u grupi A sa 14 bodova, ispred Portugala koji ima 13 uz utakmicu manje.

„Svi naši napadači igraju za kolektiv, svi imaju timski duh i tu nema nikakvih problema. Svesni smo ko sve od naših igrača ima žuti karton, treba biti pametan i napraviti tim koji će nam doneti pobedu protiv Azerbejdžana.

Znam da će svako ko dobije šansu dati sve od sebe. Važna je i gol razlika u grupi, ali primaran cilj je dobra igra i pobeda. Mi igramo na gol više i stvarno ne vidim zašto bismo sada nešto menjali. Utakmica protiv Azerbejdžana je zaista važna, oni mogu da naprave mnogo problema protivniku, imaju kvalitet koji moramo da neutrališemo, ali pre svega je fokus na našoj igri“, rekao je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Reprezentativac Filip Kostić ističe da će podrška navijača na stadionu „Rajko Mitić“ biti važan faktor u večerašnjoj utakmici.

„Svaka pobeda je bitna i donosi samopouzdanje, spremni dočekujemo Azerbejdžan i želimo da opravdamo poverenje navijača. Favoriti smo i ne bežimo od te uloge, nadam se da će se Portugalci napraviti neki kiks i nama tako olakšati posao. Što se nas tiče, idemo uvek na gol više“, izjavio je Kostić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.