Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Gol Mitrovića u pobedi Fulama, remi Arsenala - | K-013 Portal

Gol Mitrovića u pobedi Fulama, remi Arsenala

fulam, arsenal, mitrovic, fudbal

Fudbaleri Fulama pobedili su danas na gostujućem terenu Lids sa 3:2, u utakmici 13. kola Premijer lige.

Lids je poveo golom Rodriga u 20. minutu, a šest minuta kasnije izjednačio je srpski fudbaler Aleksandar Mitrović koji je glavom poslao loptu u mrežu posle centaršuta iz kornera Andreasa Pereire. To je bio deveti gol u sezoni za Mitrovića.

Vodjstvo Fulamu doneo je Bobi Dekordova-Rid u 74. minutu, kada je ponovo asistent bio Pereira. Pobedu londonskoj ekipi obezbedio je Vilijan u 84. minutu posle akcije u kojoj su učestvovali Mitrović i Harison Rid. Konačan rezultat postavio je Krisensio Samervil pogotkom u prvom minutu nadoknade.

Fulam sada ima pet pobeda i sa 18 bodova popeo se na sedmo mesto na tabeli. Lids je pretrpeo šesti poraz u poslednjih osam utakmica i zauzima 18. mesto sa devet bodova.

Fudbaleri Sautemptona odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Arsenala.

Londonska ekipa povela je u 11. minutu golom Granita Džake, a izjednačio je Stjuart Armstrong u 69. minutu.

Arsenal je prvi put u ligi odigrao nerešeno i prvi je na tabeli sa 28 bodova, dva više od drugoplasiranog Mančester sitija. Sautempton zauzima 15. mesto sa 12 bodova. 

Fudbaleri Lestera pobedili su na gostujućem terenu Vulverhempton sa 4:0.

Lester je poveo u osmom minutu golom Jurija Tielmansa, a prednost je udvostručio Harvi Barns u 19. Treći gol postigao je Džejms Medison u 66. minutu, a konačan rezultat postavio je Džejmi Vardi pogotkom u 80. minutu.

Lester je ostvario drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu, ukupno treću i ima 11 bodova na 16. mestu. Vulverhempton ima dva boda manje na pretposlednjem 19. mestu.

Fudbaleri Aston Vile pobedili su na svom terenu Brentford sa 4:0.

Domaći su poveli golom koji je postigao Leon Bejli u drugom minutu, a posle toga dvostruki strelac bio je Deni Ings. Prvo je postigao gol u sedmom minutu, a zatim i u 14. minutu iz jedanaesterca.

Konačan rezultat postavio je Oli Votkins pogotkom u 59. minutu.

Ekipa iz Birmingema ima 12 bodova na 14. mestu, a Brentford zauzima 10. mesto sa 14 bodova.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.