Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Još jedan meč bez golova: Levandovski promašio penal u remiju Meksika i Poljske - | K-013 Portal

Još jedan meč bez golova: Levandovski promašio penal u remiju Meksika i Poljske

fudbal, meksiko, poljska, svetsko prvenstvo

Fudbaleri Meksika i Poljske odigrali su večeras u Dohi nerešeno 0:0, u utakmici prvog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu.

U prvom poluvremenu utakmice na stadionu 974 vredi izdvojiti šansu meksičkog igrača Aleksisa Vege iz 26. minuta. Centaršut je uputio Ektor Erera, a Vega je glavom šutirao pored gola.

 
Meksiko je bio bolji rival u prvom delu, a prvo uzbuđenje u drugom poluvremenu viđeno je pred njihovim golom.
 
Ektor Moreno je u 52. minutu u kaznenom prostoru povukao Roberta Levandovskog, a australijski sudija Kris Bit posle gledanja VAR-a pokazuje na "belu tačku".
 
Šest minuta kasnije udarac Levandovskog sa penala brani meksički golman Giljermo Očoa.
 
Meksiko je blizu vođstva bio u 64. minutu, kada je loptu u kazneni prostor poslao Edson Alvares. Glavom je loptu zakačio Enri Martin, a na golu Poljske je intervenisao golman Vojćeh Ščesni.
 
Pokušale su obe selekcije da do kraja postignu gol, ali promene nije bilo.
 
Ranije danas u ovoj grupi veliko iznenađenje je napravila selekcija Saudijske Arabije koja je savladala Argentinu sa 2:1. 
 
U drugom kolu Poljska igra protiv Saudijske Arabije, a Meksiko se sastaje sa Argentinom. Utakmice su na rasporedu 26. novembra.
 
U utakmici između Danske i Tunisa ranije danas takođe nije bilo golova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.