Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Još jedno magično veče u Madridu, Real u finalu Lige šampiona - | K-013 Portal

Još jedno magično veče u Madridu, Real u finalu Lige šampiona

real madrid, mancester siti, fudbal, liga sampiona

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se večeras u finale Lige šampiona, pošto su u revanš meču na svom terenu nakon produžetaka pobedili Mančester siti sa 3:1.

U prvom meču Real je u Mančesteru poražen sa 3:4, pa je do finala stigao ukupnim rezultatom 6:5.

Poveo je Mančester siti golom Rijada Mareza u 72. minutu. Bernardo Silva je povukao kontra napad, odlično proigrao Mareza, koji je iskosa sa desne strane pogodio bliži ugao gola Kurtoe.

Real je do izjednačenja stigao u 90. minutu golom Rodriga. Karim Benzema je odlično uputio povratni pas sa leve strane u srce šesnaesterca, na loptu je natrčao Rodrigo i sa četiri metra zakucao loptu u mrežu.

Samo minut kasnije Madridjani stižu do potpunog preokreta. Karvahal je uputio centrašut, a Rodrigo je glavom poslao loptu u mrežu, i svojim drugim golom na meču odveo meč u produžetke.

U drugom minutu prvog produžetka Ruben Dijaš je oborio Benzemu u šesnaestercu i sudija Orsato je pokazao na „belu tačku“. Odgovornost je preuzeo Benzema i hladnokrvno poslao loptu u donji desni ugao gola Edersona.

U poslednjem minutu prvog produžetka, priliku da vrati Siti u meč imao je Fil Foden ali je njegov udarac glavom odlično odbranio golman Reala Kurtoa.

Real Madrid će se u finalu sastati sa Liverpulom.

Finale Lige šampiona igraće se u Parizu na stadionu „Francuska“, 28. maja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.