Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jović: Nismo zaslužili ubedljiv poraz protiv Engleske - | K-013 Portal

Jović: Nismo zaslužili ubedljiv poraz protiv Engleske

aleksandar jović, orlići, omladinska fudbalska reprezentacija

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Jović izjavio je da njegovi izabranici nisu zaslužili ubedljiv poraz protiv Engleske (4:0) u drugom kolu Evropskog prvenstva u Slovačkoj.

"I dalje je sve u igri. Nismo zaslužili ovakav poraz. I momci su svesni da smo bili dobri na terenu. Pokušavali smo da igramo našu igru, ali protivnik je fizički dominantniji, moćniji...Da li su oni bili bolji? Možemo da pričamo da jesu. Ono što radimo poslednjih mesec dana je neverovatno. Sa turnira na turnir, iz grada u grad, iz hotela u hotel. Sada sledi Austrija, gledali smo njihov meč i znamo da se radi o dobrom protivniku", izjavio je Jović.

Fudbalere Srbije samo čudo može da odvede u polufinale. Potrebno je da "orlići" u poslednjem kolu u subotu (20.00) savladaju Austriju sa četiri gola razlike i da Engleska sa tri gola razlike porazi Izrael.

Međutim, meč protiv Austrije biće i te kako važan, jer trećeplasirane ekipe iz obe grupe igraju plej-of za plasman na Svetsko prvenstvo u Indoneziji naredne godine.

Srbiji je i remi u poslednjem kolu dovoljan za plasman u plej-of.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.