Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Karvaljo zvanično potpisao ugovor sa Liverpulom - | K-013 Portal

Karvaljo zvanično potpisao ugovor sa Liverpulom

karvaljo, transfer

Dosadašnji fudbaler Fulama i mladi reprezentativac Portugalije Fabio Karvaljo, zvanično je danas potpisao ugovor sa Liverpulom, saopštio je engleski klub.

Karvaljo (19) je trebalo da početkom godine pređe u Liverpul, ali je transfer nije realizovan zbog papirologije. Portugalski fudbaler je stigao u klub sa "Enfilda" bez obeštećenja.

Karvaljo je prošle sezone uz srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića imao ključnu ulogu u povratku Fulama u Premijer ligu. On je postigao 10 golova i zabeležio osam asistencija na 36 utakmica. Portugalac će u engleskom klubu nositi dres sa brojem 28.

"Karvaljo je igrač koji može da podigne stadion na noge. Imao je sjajnu sezonu u Fulamu, svestran je igrač, a svojom kreativnošću je opasnost za protivničke odbrane. Biće potrebno strpljenje, ali se radujem što ću raditi sa njim u Liverpulu", rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Karvaljo je treće pojačanje Liverpula u letnjem prelaznom roku. Ugovor sa klubom sa "Enfild rouda" su ranije potpisali Darvin Nunjez i Kalvin Remzi.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.