Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Katai: Cilj "dupla kruna" i grupna faza evropskog takmičenja - | K-013 Portal

Katai: Cilj "dupla kruna" i grupna faza evropskog takmičenja

aleksandar katai, fk crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai izjavio je da je cilj "crveno-belih" u narednoj sezoni odbrana "duple krune" i plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Nova sezona u Superligi počinje u petak, a Zvezda će u nedelju na svom terenu od 20 časova dočekati niški Radnički.

"Pred nama je jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji kluba. Imaćemo priliku da dva puta obezbedimo Ligu šampiona, prvo sad u letnjim kvalifikacijama, a potom i na kraju sezone, ako budemo šampioni. Svesni smo da neće biti lako, ali znamo zbog čega treniramo i radimo i da su ciljevi koje smo postavili pred početak priprema izuzetno realni i dostižni. Želimo da odbranimo duplu krunu, ali i da obezbedimo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Svi tome težimo i verujem da ćemo uspeti", rekao je Katai za zvanični sajt kluba.

On je istakao da Crvena zvezda spremno dočekuje početak nove sezone.

"Nismo imali mnogo vremena za odmor po završetku prošle sezone, ali ne žalimo se. Uspeli smo da napunimo baterije, da se okupimo i odradimo izuzetno zahtevne i naporne pripreme na maksimalnom nivou. Na Zlatiboru je bilo veoma iscrpljujuće, posle u Sloveniji malo lakše, kad su krenule utakmice. Rezultat je bio u drugom planu, a ono što je bitno je da su se novajlije uklopile, a da smo se mi starosedeoci još više uigrali. Na utakmicama smo pokušavali da sprovodimo u delo sve ono što smo radili na treninzima, i to je delovalo dobro", naveo je fudbaler Crvene zvezde.

On je pozvao navijače da dođu u velikom broj na meč protiv Radničkog.

"Termin je odličan i siguran sam da će biti mnogo publike na stadionu. Jedva čekam da ponovo istrčim na "Marakanu", da vidim pune tribine i čujem aplauze. Podrška nam je veoma važna, zahvaljujući njoj postižemo ove rezultate i zbog toga bih pozvao navijače da budu tu i daju nam vetar u leđa, jer pred nama je duga i važna sezona", zaključio je Katai.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.