Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Katai i Pešić za važnu pobedu Zvezde protiv Trabzona - | K-013 Portal

Katai i Pešić za važnu pobedu Zvezde protiv Trabzona

crvena zvezda, trabzonspor

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Trabzonspora sa 2:1, u utakmici petog kola Grupe H Lige Evropa i tako upisali važan trijumf u borbi za proleće u Evropi.

Zvezda je povela u 37. minutu pogotkom Aleksandra Kataija, dva minuta kasnije izjednačio je Anastasios Bakasetas, a konačan rezultat postavio je Aleksandar Pešić u 64. minutu.

Zvezda upisala drugu pobedu i poslednja je na tabeli sa šest bodova, koliko ima i Trabzon na trećoj poziciji.

U drugom meču ove grupe, Ferencvaroš i Monako su u Budimpešti odigrali nerešeno 1:1. Madjarski tim je prvi u grupi sa deset bodova, dok je Monako drugi sa sedam.

Crveno-beli su do prednosti stigli u 37. minutu kada je Osman Bukari iskoristio grešku jednog igrača Trabzona, uzeo loptu i poslao je do Kataija koji je šutirao iz prve sa ivice kaznenog i doneo prednost crveno-belima.

Radost domaćih igrača nije dugo trajala pošto je Trabzon dva minuta kasnije izjednačio. Bakasetas je izveo slobodan udarac, lopta je na putu ka golu zakačila nekog u živom zidu i prevarila Borjana.

Crveno-beli su do nove prednosti stigli u 64. minutu i ponovo je Bukari završio veliki deo posla. Prošao je po desnom boku i poslao loptu na peterac gde je dočekao Pešić i poslao je u mrežu za ispostaviće se konačnih 2:1.

Fudbaleri Crvene zvezde će u poslednjem kolu gostovati Monaku, dok će Trabzon dočekati Ferencvaroš.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.