Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lalatović dao otkaz u banjalučkom Borcu: 40 burnih dana i igrači koji se "šetaju kao manekeni" - | K-013 Portal

Lalatović dao otkaz u banjalučkom Borcu: 40 burnih dana i igrači koji se "šetaju kao manekeni"

lalatovic, otkaz, borac banjaluka, fudbal, liga konferencija

Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto trenera banjalučkog Borca, nakon samo tri utakmice.

Nakon velikog neuspeha u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, Borac je loše startovao i u domaćem prvenstvu.

Uprkos vođstvu od 2:0 na poluvremenu protiv Sloge iz Doboja, Borac nije uspeo da upiše pobedu, pošto je susret završen sa 2:2.

Nakon meča, trener Borca Nenad Lalatović saopštio je da je podneo ostavku.

"Ispražnjen sam i nervozan, bio bih najsrećniji kada bi uprava prihvatila ostavku. Ja sam svoju šansu prokockao, za sve bi bilo najbolje da dođe novi trener. Kriv sam za sve i ovo je poslednji put da se nekome izvinjavam, molim upravu da prihvati, najbolje je da odem", rekao je Lalatović nakon meča sa Slogom.
Borac je u prvom kolu eliminisan od ekipe Toršavna sa Farskih ostrva. 

"Ovo je moralni čin, imao sam ogromnu želju. Ima tu još nekih stvari, ali nije važno, razočaran sam. Najbolje je da odem. Ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja", poručio je Lalatović čiji je dolazak u Banjaluku veoma pompezno najavljen.
 
Lalatović je bio veoma kritičan i prema svojim fudbalerima.

"Razočaran sam u igrače, zalaganje na terenu, šetaju se kao manekeni. Fudbaleri moraju da ostanu, ja ne moram. Ovo je za mene takav šamar. Nikad nisam dao otkaz za 12 godina. Ispao sam od poluamatera. Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej. Nešto mora da se menja, šta ja imam da pričam. Ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog njih i divnih ljudi koji vode ovaj klub", zaključio je Lalatović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.