Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LK: Čukarički u Luksemburgu ubedljiv protiv Rasinga - | K-013 Portal

LK: Čukarički u Luksemburgu ubedljiv protiv Rasinga

fudbal, liga konferencija, cukaricki, rasing

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras u Luksemburgu ekipu Rasing juniona sa 4:1, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Strelci za Čukarički bili su Stefan Kovač u 16. i 51. minutu, Srdjan Mijailović u 35. i Jovan Lukić u 66. minutu. Jedini gol za domaći tim postigao je Abdelhakim Omrani u 19. minutu.

Prvu ozbiljniju priliku imao je Čukarički u 12. minutu. Centaršut je uputio Miladin Stevanović, a posle skoka stativu je pogodio Djordje Ivanović.

Kovač je četiri minuta kasnije doveo tim sa Banovog brda u vodjstvo. Mohamed Badamosi je šutirao, a Kovač je u nastavku akcije došao do odbijene lopte i savladao golmana domaće ekipe.

Tri minuta je trajala prednost Čukaričkog, pošto se posle centaršuta iz kornera u strelce upisao Omrani.

Čukarički je do kraja poluvremena uspeo da dodje do novog vodjstva, nakon što je preciznim udarcem sa oko 30 metara gol postigao Mijailović u 35. minutu.

Drugi gol na meču Kovač postiže u 51. minutu, posle solo akcije. Konačan rezultat je u 66. minutu posle udarca sa dvadesetak metara postavio Lukić.

Revanš se igra za sedam dana na Banovom brdu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.