Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mediji: Stolica više nije trener Partizana - | K-013 Portal

Mediji: Stolica više nije trener Partizana

ilija stolica, partizan, aek, smena

Uprava Partizana smenila je večeras trenera Iliju Stolicu posle eliminacije od AEK Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, preneli su beogradski mediji.

Stolica je početkom sezone preuzeo tim iz Humske posle odlaska Aleksandra Stanojevića, ali je u šest takmičarskih mečeva na klupi crno-belih upisao samo jedan trijumf i to u prvom kolu Superlige protiv Javora, pre više od mesec dana.

Nakon toga usledila su dva remija i poraz u domaćem šampionatu, kao i remi i poraz protiv AEK Larnake u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Partizan u Superligi zaostaje sedam bodova za liderom i aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom, a za evropsku jesen boriće se sa novim trenerom na klupi protiv Hamruna sa Malte u plej-ofu za Ligu konferencija.

U narednim danima biće poznato ko će biti novi trener kluba iz Humske.

Konferencija za novinare posle meče je otkazana.

Posle večerašnje eliminacije od AEK Larnake u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope navijači Partizana zahtevali su od fudbalera crno-belih da zajedno sa njima oteraju upravu kluba.

Navijači su potom vređali fudbalere crno-belih, upućivali im pogrdne reči i dobacivali im ''da bi trebalo da idu na splavove''.

Mučne scene u Humskoj trajale su dvadesetak minuta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.