Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milenković ubedio Jovića da pređe u Fiorentinu? - | K-013 Portal

Milenković ubedio Jovića da pređe u Fiorentinu?

luka jović

Fudbaler Reala i srpski reprezentativac Luka Jović odlučio je da na nagovor saigrača iz nacionalnog tima Nikole Milenkovića nastavi karijeru u Fiorentini, prenose italijanski mediji.

"La Nacione" navodi da je 10 klubova pokazalo interesovanje za Jovića, ali je on odlučio da prihvati ponudu ekipe iz Firence.

Milenković, koji već igra za Fiorentinu, kontaktirao je Jovića i kako tvrde italijanski mediji ubedio ga da prihvati ponudu "ljubičastih". On je poručio napadaču Reala da će uživati kod trenera Fiorentine Vićenca Italijana. Trener Fiorentine veruje da je Jović prava zamena za Dušana Vlahovića, koji je u januaru otišao u Juventus. Srpski fudbaler bi u narednih nekoliko dana trebalo da bude predstavljen kao novo pojačanje "ljubičastih".

Jović je o svojoj odluci obavestio Real, a ostalo je samo da dva kluba utvrde neke formalnosti oko jednogodišnje pozajmice. Real i Fiorentina bi trebalo da podele platu srpskog fudbalera, koja iznosi oko šest miliona evra.

Jović je prošle sezone odigrao samo 19 utakmica za Real i postigao je jedan gol.

Fiorentina je prošlu sezonu završila na sedmom mestu na tabeli Serije A.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.