Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Minimalan poraz Partizana od Fenerbahčea - | K-013 Portal

Minimalan poraz Partizana od Fenerbahčea

marković, partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras od Fenerbahčea u Gracu 1:0 (1.0) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred start nove sezone.

Jedini gol, posle velike greške golmana crno-belih Nemanje Stevanovića, postigao je Ener Valensija u drugom minutu.

Partizan je prethodno na pripremama poražen od Kluža, takođe 1:0 i savladao Spartak iz Trnave rezultatom 3:0.

Marković: Jedva čekam da ponovo zaigram za Partizan

Presrećan sam što ponovo kod kuće, u mom klubu i jedva čekam da ponovo zaigram za Partizan i dam sve od sebe u ostvarenju ciljeva za sledeću godinu, izjavio je novi-stari fudbaler crno-belih Svetozar Marković.

Mladi 22-godišnji defanzivac vratio se u Humsku iz Olimpijakosa i potpisao ugovor do 2026. godine.

"Pratio sam sve utakmice prošle sezone, bili smo na korak od titule, ali pred kraj smo izgubili. Nadam se da ćemo sledeće godine imati više sreć. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu", rekao je Marković za klupsku TV.

On je dodao da muje drago što će ponovo igrati zajedno sa Zlatanom Šehovićem, kao i što je klub preuzeo trener Ilija Stolica, sa kojim je sarađivao u mlađim reprezentativnim selekcijama.

"Ne bih voleo da pričam o budućnosti i ne bih ništa da obećavam. Jedino što mogu da obećam je da ću dati sve od sebe", poručio je Marković, koji će priliku da ponovo obuče crno-beli dres imati već sutra u "generalnoj probi" pred start sezone protiv Fenerbahčea.

Jevtović napustio Partizan, prelazi u Gazijantep

Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović u toku dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopšteno je na sajtu crno-belih.

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata - prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio "duplu krunu" u sezoni 2016/17 i drugi put u prethodnih šest meseci.

Između toga tri sezone proveo je u Konji, a jednu u Al Ahliju iz Katara.

"U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se", rekao je Jevtović.

Imao sam zimus poziva sa drugih strana, ali sam se vratio u Partizan sa velikom ambicijom da probamo da ponovimo 2017. godinu i 'duplu krunu'.

"Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Nažalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje".

Jevtović je istakao da je "Partizan u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera Ilije Stolice i sjajnih igrača".

"Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se i verujem u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka", poručio je Jevtović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.