Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nastavlja se Liga šampiona: Junajted gost u Bergamu, Barselona u Kijevu - | K-013 Portal

Nastavlja se Liga šampiona: Junajted gost u Bergamu, Barselona u Kijevu

liga sampiona, fudbal

Utakmicama u grupama E, F, G i H, počinje četvrto kolo Lige šampiona. Veoma zanimljivo biće u terminu od 21.00 u Bergamu, gde Atalanta dočekuje Mančester junajted, ali i u Kijevu, gde Barselona nema prostor za kiks protiv Dinama.Mančester junajted definitivno ne blista ove sezone, pa će duel sa Atalantom u Bergamu biti jedan od najzanimljivijih u četvrtom kolu Lige šampiona.

"Crveni đavoli" su ovogodišnje izdanje elitnog takmičenja započeli porazom od Jang Bojsa, da bi potom savladali Viljareal i večerašnjeg protivnika Atalantu nakon velikog preokreta.

Sa druge strane, italijanska ekipa u prethodna tri kola ostvarila je tri različita rezultata: Prvo su remizirali sa Viljarealom, potom pobedili Jang Bojs i u pomenutom meču trećeg kola upisali tesan poraz od Junajteda.

Uprkos ubedljivoj pobedi nad Totenhemom u Premijer ligi, pozicija Ole Gunara Solskjera na klupi tima iz Mančestera još uvek nije osigurana do kraja sezone, pa bi njegova ekipa morala da obrati posebnu pažnju na gostovanju kod uvek neugodne "boginje".

Zanimljivo je biti i u Kijevu, gde će Dinamo ugostiti Barselonu.

Ukrajinska ekipa dokazala je i protiv Bajerna i protiv Barse na "Nou Kampu" da je daleko od izrazitog autsajdera i da može ugroziti znatno jače od sebe.

Barselona je sa druge strane smenila trenera Kumana, pa će ekipu voditi privremeno rešenje Serđi Baržuan.

Katalonski klub zabeležio je novi kiks u domaćem prvenstvu, a ukoliko želi da ostane u konkurenciji za drugo mesto u grupi E u Ligi šampiona, moraće da iz Kijeva ode sa sva tri boda.

Današnje utakmice četvrtog kola Lige šampiona:

Grupa E:

Bajern - Benfika (21.00)
Dinamo Kijev - Barselona (21.00)

Grupa F:

Atalanta - Mančester junajted (21.00)
Viljareal - Jang Bojs (21.00)

Grupa G:

Volfsburg - Salcburg (18.55)
Sevilja - Lil (21.00)

Grupa H:

Juventus - Zenit (21.00)
Malme - Čelsi (18.55)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.