Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Neizvesno da li će Ronaldo ići na predsezonsku turneju sa Mančester junajtedom - | K-013 Portal

Neizvesno da li će Ronaldo ići na predsezonsku turneju sa Mančester junajtedom

mancester, ronaldo, fudbal

Fudbalski klub Mančester junajted još ne zna da li će njegov igrač Kristijano Ronaldo ići sa ekipom na predsezonsku turneju po Tajlandu i Australiji.

Kako je danas preneo Skaj, 37-godišnji Portugalac nije se u pojavio u trening centru iz porodičnih razloga, što je klub prihvatio.

Ronaldo je izrazio želju da napusti Old Traford, u slučaju da stigne odgovarajuća ponuda, pošto želi da igra u Ligi šampiona.

On je u ponedeljak trebalo da se priključi saigračima na pripremama, ali je ostao u Portugalu, gde već nekoliko dana trenira u trening centru reprezentacije.

Skaju je rečeno da je Ronaldov agent Horhe Mendeš proveo nekoliko nedelja prodajući klubovima „Kristijanov efekat“, a zainteresovanima je dostavio dokumentaciju o ogromnim sponzorstvima njegovog klijenta, popularnosti na društvenim mrežama i uticaju na nova tržišta.

Medju tim klubovima je i Čelsi, čiji novi suvlasnik Tod Boli razmatra mogućnost transfera. 

Junajted insistira na tome da Ronaldo nije na prodaju, ali bi taj stav mogao da promeni ako stigne dobra ponuda. Klub ne želi da ta situacija zaseni rad novog trenera Erika ten Haga na pripremama ili predstojeće transfere, pošto će uskoro biti predstavljen Tajrel Malasija i očekuje se dolazak Kristijana Eriksena.

Takodje, postignut je i načelni dogovor sa Barselonom o Frenkijem de Jongom, a napreduju pregovori i sa Lisandrom Martinesom iz Ajaksa.

Ronaldo je prošle sezone postigao 24 gola u svim takmičenjima i bio je najbolji strelac kluba.

Junajted će početi predsezonsku turneju u utorak u Bangkoku protiv Liverpula, a odigraće i prijateljske utakmice u Australiji protiv Melburn sitija, Kristal Palasa i Aston Vile.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.