Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan bolji od Metalca za osam bodova prednosti u odnosu na Zvezdu - | K-013 Portal

Partizan bolji od Metalca za osam bodova prednosti u odnosu na Zvezdu

fk partizan, fk metalac, partizan metalac

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu ekipu Metalca sa 3:1, u zaostaloj utakmici petog kola Super lige Srbije.

Partizan je poveo golom Rikarda Gomeša u sedmom minutu, izjednačio je Filip Stuparević u 29, a pobedu domaćem timu doneo je Bibras Natho golovima u 52. minutu sa penala i u 68. minutu.

Crno-beli su upisali 13. pobedu od početka šampionata i prvi su na tabeli sa 40 bodova, odnosno imaju osam bodova više od Crvene zvezde koja ima meč manje. Na drugoj strani, Metalac je pretposlednji sa 12 osvojenih bodova.

Izabranici Aleksandra Stanojevića poveli su već u sedmom minutu golom Rikarda Gomeša.

Posle greške igrača Metalca na sredini terena usledio je kontranapad Partizana, Rikardo je izašao sam ispred golmana Mateje Maslarevića, predriblao ga je, ali je njegov udarac zaustavio Filip Bačkulja. Medjutim, Rikardo je iz drugog pokušaja pogodio mrežu i doveo crno-bele u vodjstvo.

Metalac je zapretio samo dva minuta kasnije kada je Stuparević pogodio prečku, ali se iskupio u 29. minutu. On je tada iskoristio grešku Siniše Saničanina i poravnao rezultat na 1:1.

Crno-beli su zaigrali bolje u nastavku i poveli su u 52. minutu, a strelac je bio Natho sa penala. Prethodno je veliku grešku napravio golman Metalca, koji je loše reagovao i praktično poklonio loptu Rikardu, a potom ga i oborio.

Domaći tim je nakon tog gola propustio nekoliko dobrih prilika, ali je pitanje pobednika rešio u 68. minutu drugim golom Natha, a posle asistencije Jojića.

Partizan će u narednom kolu Super lige Srbije dočekati Čukarički, dok će Metalac ugostiti Napredak.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.