Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan bolji od TSC-a, šesti uzastopni poraz Vojvodine - | K-013 Portal

Partizan bolji od TSC-a, šesti uzastopni poraz Vojvodine

fk partizan, fudbal, tsc, superliga srbije

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu TSC-a sa 2:0, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su upisali 25. pobedu u sezoni i trenutno su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 78 bodova, odnosno imaju tri boda više od Crvene zvezde koja danas gostuje niškom Radničkom.

Na drugoj strani, TSC je peti sa 38 osvojenih bodova.

Dvostruki strelac za Partizan bio je Slobodan Urošević, u 11. i 38. minutu.

TSC je na samom početku meča bio bolji, ali su crno-beli vrlo brzo preuzeli inicijativu i poveli u 11. minutu golom Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora.

Desetak minuta kasnije zapretio je TSC, ali je golman crno-belih Aleksandar Popović uspeo da ispravi grešku Aleksandra Lutovca i sačuva svoju mrežu ispred Petra Ratkova.

U finišu prvog poluvremena, u 38. minutu, Urošević je svojim drugim golom na meču duplirao prednost domaće ekipe. Posle centaršuta Bibrasa Natha, Urošević je glavom poslao loptu iza leđa golmana TSC-a.

Utakmica u Humskoj kasnila je nekoliko minuta pošto sudijska trojka nije imala audio komunikaciju sa VAR sobom. Problem nije rešen, pa je meč počeo a da sudija Marko Ivković nije imao pomoć video tehnologije.

Fudbaleri Partizana će u poslednjem kolu regularnog dela sezone gostovati Čukaričkom, dok će TSC dočekati Voždovac.

U drugom meču odigranom u istom terminu, Radnički 1923 je na svom terenu slavio protiv Vojvodine sa 3:2. 

Tim iz Kragujevca je trenutno 13. tim domaćeg šampionata sa 30 bodova, dok je Vojvodina, koja je doživela i šesti poraz u nizu, sedma sa šest bodova više.

Radnički u narednom kolu gostuje Crvenoj zvezdi, a Vojvodina dočekuje Proleter.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.