Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan se iz Portugala vraća sa golom zaostatka - | K-013 Portal

Partizan se iz Portugala vraća sa golom zaostatka

fk partizan, santa klara, liga konferencija, fudbal

Fudbaleri Partizana izgubili su u gostima od portugalske Santa Klare sa 1:2, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

Santa Klara je povela golovima Karlosa Karvalja u četvrtom i Hidemase Morite u 49. minutu, a jedini pogodak za crno-bele postigao je Igor Vujačić u 54. minutu.

Revanš utakmica se igra narednog četvrtka u Beogradu.

Utakmica nije dobro počela po crno-bele pošto su već u četvrtom minutu dozvolili Santa Klari da lako povede. Zaspala je odbrana Partizana, pa je Karvaljo, posle centaršuta Žana Partika, lako sa peterca matirao Aleksandra Popovića.

Domaći tim je u 25. minutu imao veliku priliku da duplira prednost, ali je lopta posle udarca Kenedija Boatenga pogodila samo prečku.

Santa Klara je u prvih 45 minuta bila opasnija, imala je još nekoliko lepih akcija, dok crno-beli, u verovatno najslabijem poluvremenu od početka sezone, nisu uspeli ozbiljnije da zaprete.
 
Prvi udarac u okvir gola Santa Klare uputio je Lazar Marković na samom početku drugog poluvrmena, ali je Santa Klara samo dva minuta kasnije povela sa 2:0.

Lopta je, nakon što je Kavraljo promašio loptu, stigla do Morite koji je prevario Saničanina i Vujačića i poslao loptu u dalji ugao.

Ipak, crno-beli su vrlo brzo prepolovili prednost. U 54. minutu je Šćekića glavom poslao loptu na peterac gde je natrčao Vujačić i pogodio za 2:1 i tako vratio Partizan u igru.

Popović je u 60. minutu spasio Partizan dobrom intervenicjom posle slobodnog udarca Patrika, da bi nekoliko minuta kasnije crno-beli propustili najbolju priliku za izjednačenje.

Prvo je šutirao Sejduba Suma, njegov udarac je odbranio golman Rikardo Fernandeš, potom je pokušao i Marković, ali se rezultat nije promenio.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS