Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan siguran protiv Vojvodine - | K-013 Portal

Partizan siguran protiv Vojvodine

fudbal, super liga srbije, partizan, vojvodina

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Beogradu ekipu Vojvodine sa 2:1, u utakmici petog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Golove za Partizan postigli su Nikola Terzić u četvrtom i Rikardo Gomeš u 41. minutu, dok je jedini pogodak za Vojvodinu postigao Mihajlo Nešković u 93. minutu.

Partizan je trenutno prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 92 boda, odnosno ima bod više od Crvene zvezde koja će kasnije danas dočekati niški Radnički.

Na drugoj strani, Vojvodina je vezala i četvrti poraz u nizu sedma je na tabeli sa 42 osvojena boda.

Crno-beli su dominirali u prvom poluvremenu posle kojeg su imali prednost od 2:0, ali su po šansama koje su imali na veliki odmor mogli da odu i sa ubedljivijim vodjstvom.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su poveli već u četvrtom minutu lepim golom Terzića, a posle proigravanja Kvinsija Meninga.

Dve dobre šanse za domaći tim posle tog gola Terzića nije iskoristio Gomeš, odnosno u tim situacijama istakao se golman Vojvodine Emil Rockov.

Medjutim, Rockov nije uspeo da zaustavi i treći udarac Gomeša koji je u 41. minutu posle kontranapada crno-belih duplirao vodjstvo Partizana.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo uzbudjenja, a konačnih 2:1 postavio je Nešković u 93. minutu.

Utakmica u Humskoj počela je minutom ćutanja u čast legendarnog igrača i trenera Ivice Osima, koji je prošle subote premio u 81. godini.

Ova dva tima sastaće se ponovo u sredu u Beogradu, u polufinalu Kupa Srbije.

Partizan će u narednom kolu Super lige Srbije gostovati Voždovcu, dok će novosadski tim dočekati Čukarički.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.