Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan u kontaktu sa Sumom, fudbaler na sigurnom - | K-013 Portal

Partizan u kontaktu sa Sumom, fudbaler na sigurnom

fk partizan, sejdub suma, drzavni udar u gvineji

Nakon vesti o državnom udaru u Gvineji i objave vojske da je preuzela vlast u ovoj državi, Fudbalski klub Partizan poručio je da je u kontaktu sa Sejdubom Sumom, ali da nema informaciju kada će igrač moći da se vrati u Srbiju.

Sejduba Suma otputovao je prethodnog vikenda na okupljanje reprezentacije, a našao se u neočekivanoj situaciji sa svojim reprezentativnim saigračima.

Svetski mediji preneli su u nedelju uveče informaciju da je u Gvineji došlo do državnog udara, te da su se u nedelju ujutru čile snažne eksplozije i pucnjava.

Partizan je malo nakon toga potvrdio da je u kontaktu sa Sejdubom Sumom, ali da nema informaciju kada će on moći da se vrati u klub:

„Povodom informacije koju ste mogli da pročitate da je u Gvineji došlo do državnog udara, informišemo vas da je klub u stalnom kontaktu sa Sejdubom Sumom i da je on na sigurnom. Nalazi se u hotelu sa svojom nacionalnom selekcijom, ali za sada se ne zna kada će se vratiti u Beograd, jer je avio-saobraćaj obustavljen. Niko ne može ni da uđe ni da izađe iz zemlje. Svakako ćemo biti u stalnom kontaktu sa njim“, poručili su iz Partizana.

Trebalo je da Gvineja u ponedeljak, od 18 časova, dočeka Maroko u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a kakva će sudbina tog meča biti ostaje da vidimo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.