Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan ubedljiv protiv Voždovca, Rikardo dvostruki strelac - | K-013 Portal

Partizan ubedljiv protiv Voždovca, Rikardo dvostruki strelac

fudbal, partizan, vozdovac, rikardo, super liga srbije

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima Voždovac sa 3:0, u pretposlednjem, šestom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

Partizan je do vođstva stigao golom Rikarda Gomeša iz penala u 29. minutu. Marko Ivezić je neoprezno startovao i sa leđa oborio Rikarda u šesnaestercu.

Rikardo je ovim golom stigao do 36. pogotka u sezoni, čime je oborio rekord Mateje Kežmana, i postao najbolji strelac Partizana u jednoj sezoni.

Rikardo je u 41. minutu svojim drugim golom na meču duplirao prednost crno-belih. Jedan od defanzivaca Voždovca je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudija Stojanović je pokazao na „belu tačku“. Rikardo je ponovo bio hladnokrvan i savladao golmana Voždovca Miloša Krunića.

Treći gol za Partizan postigao je Igor Vujačić u 67. minutu. Miloš Jojić je izveo korner, a Vujačić je bio najviši u skoku i glavom poslao loptu u mrežu.

Vezista Partizana Bibras Natho je u 22. minutu zbog povrede mišića morao da napusti igru. Ukoliko se pokaže da je povreda ozbilljnije prirode, Natho bi mogao da propusti meč finala Kupa protiv Crvene zvezde.

Partizan je drugi na tabeli sa 95 bodova, dva manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Da bi stigao do titule, neophodno je da u poslednjem kolu na svom terenu pobedi Radnički iz Niša, a da Zvezda kod kuće izgubi od Voždovca.

Voždovac je na petom mestu sa 49 poena, dva manje od Radničkog koji je na četvrtoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija. Ukoliko želi da se naredne sezone bori u Evropi, Voždovac će morati u gostima da pobedi Zvezdu, i da se nada porazu Radničkog od Partizana.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.