Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pavkov i Katai za pobedu Zvezde na Banovom brdu - | K-013 Portal

Pavkov i Katai za pobedu Zvezde na Banovom brdu

fk crvena zvezda, fk cukaricki, superliga srbije

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Čukarički na Banovom brdu 2:1 (1:0) u derbiju sedmog kola Superlige Srbije.

Strelci za crveno-bele bili su Milan Pavkov u 40. i Aleksandar Katai u 57. minutu, dok je pogodak za Čukarički postigao Đorđe Jovanović u 89. minutu.

Ranije danas: Napredak -Vojvodina 2:0 (Kunić 12, Kerkez 74).

Od 21 sat igraju Partizan - Radnički Niš.

Stanković: Taktički perfektno, žao mi zbog primljenog gola

Odigrali smo jedan od boljih mečeva, taktički perfektno, mogli smo utakmicu da završimo i ubedljivije. Žao mi je samo zbog gola koji smo primili na kraju, ali dešava se, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

"Bili su 90 minuta koncentrisani na svakoj lopti, po teškom terenu. Svi su mislili da smo umorni, da ćemo da "spustimo kofere", ušli smo u Ligu Evrope, ali sve je bilo drugačije u odnosu na ono šta su mnogi mislili", izjavio je Stanković za klupsku TV.

Zvezdin trener istakao je da će dvonedeljna pauza dobro doći ekipi.

"Predstoji nam odmor, svima je potreban posle ovog paklenog ritma. Još jednom hvala crveno-belim momcima sa tribine, bili su fenomenalni, imali smo osećaj kao da igramo kod kuće", istakao je Stanković i dodao da mu je drago što je mladi Petar Stanić debitovao za prvi tim.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.