Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pešić i Kanga za pobedu Zvezde protiv Vojvodine - | K-013 Portal

Pešić i Kanga za pobedu Zvezde protiv Vojvodine

crvena zvezda, vojvodina, fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 2:0, u zaostaloj utakmici petog kola Super lige Srbije.

Strelci za Zvezdu na „Karadjordju“ bili su Aleksandar Pešić u 52. i Gelor Kanga u 61. minutu sa penala.

Crveno-beli su upisali 12. pobedu u domaćem šampionatu i prvi su na tabeli sa 38 bodova, odnosno imaju pet bodova više od drugoplasiranog Partizana. Na drugoj strani, Vojvodina je šesta sa 23 osvojena boda.

Prvo poluvreme na „Karadjordju“ završeno je bez golova, a najbolju priliku propustio je Aleksandar Katai u 35. minutu kada je izašao sam pred golmana Vojvodine, ali je Lazar Carević sjajno intervenisao.

Početak drugog poluvremena doneo je dosta uzbudjenja. Prvo je u 48. minutu Uroš Nikolić pogodio stativu i propustio šansu da donese vodjstvo Vojvodini, a samo četiri minuta kasnije na drugoj strani je bio precizan Pešić glavom posle odličnog prodora i centaršuta Strahinje Erakovića.

Crveno-beli su duplirali prednost u 62. minutu pogotkom Kange sa penala. Prethodno je rukom u kaznenom prostoru igrao Uroš Nikolić, a sudija je nakon konsultacija sa VAR-om pokazao na belu tačku.

Fudbaleri Zvezde će u narednom kolu Super lige Srbije gostovati niškom Radničkom, dok je Vojvodina u goste Napretku.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.