Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobeda Liverpula za prvo mesto na tabeli, remi Sitija - | K-013 Portal

Pobeda Liverpula za prvo mesto na tabeli, remi Sitija

liverpul, mancester siti, premijer liga, fudbal

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas na svom terenu Kristal Palas sa 3:0, u utakmici petog kola Premijer lige i preuzeli prvo mesto na tabeli.

Liverpul je poveo u 43. minutu kada je strelac bio Sadio Mane i to je bio njegov 100. gol za klub. Drugi pogodak postigao je Mohamed Salah u 78. minutu, a konačan rezultat postavio je Nabi Keita u 90. minutu.

„Crveni“ su ostvarili četvrtu pobedu u ligi i prvi su na tabeli sa 13 bodova. Londonska ekipa je pretrpela drugi poraz i zauzima 13. mesto na tabeli sa pet bodova.

Aktuelni šampion Mančester siti odigrao je na svom terenu nerešeno 0:0 protiv Sautemptona.

U 61. minutu dosudjen je jedanaesterac za Sautempton zbog starta Kajla Vokera na Adamu Armstrongu, posle kojeg je igrač Sitija dobio crveni karton. Sudija je zatim želeo da proveri svoju odluku putem VAR tehnologije i kada je snimak pregledan, odlučio je da poništi obe odluke.

Posle 11 golova u prve tri utakmice, fudbaleri Sitija su danas imali samo jedan šut u okvir gola. Ta ekipa je druga na tabeli sa 10 bodova. Sautempton je četvrtu uzastopnu utakmicu odigrao nerešeno, i dalje je bez pobede i ima četiri boda na 15. mestu na tabeli.

Fudbaleri Arsenala pobedili su na gostujućem terenu Barnli sa 1:0.

Jedini gol postigao je Martin Odegard iz slobodnog udarca u 30. minutu.

Posle tri uzastopna poraza na početku prvenstva, Arsenal je vezao dve pobede i sada zauzima 12. mesto na tabeli sa šest bodova. Barnli je pretrpeo četvrti poraz i pretposlednji je sa jednim bodom.

Fudbaleri Votforda pobedili su na gostujućem terenu Norič sa 3:1.

Votford je poveo u 17. minutu golom Emanuela Denisa, a izjednačio je Temu Puki u 35. Novu prednost i pobedu gostujućoj ekipi doneo je Ismaila Sar, golovima u 63. i 82. minutu.

Votford je prekinuo niz od tri poraza i posle druge pobede u ligi zauzima 10. mesto na tabeli sa šest bodova. Norič je pretrpeo peti poraz i poslednji je na tabeli bez bodova.

Ranije danas Brentofrd je kao gost pobedio Vulverhempton sa 2:0, a kasnije igraju Aston Vila i Everton.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.