Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobeda Partizana u Kragujevcu, remi Vojvodine i Metalca - | K-013 Portal

Pobeda Partizana u Kragujevcu, remi Vojvodine i Metalca

fk partizan, superliga srbije

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Kragujevcu ekipu Radničkog 1923 sa 3:1, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Radnički je poveo u devetom minutu autogolom Siniše Saničanina, ali su crno-beli preokrenuli rezultat golovima Miloša Jojića u 39, Filipa Holendera u 46. i Rikarda Gomeša u 48. minutu.

Partizan je i dalje maksimalan u domaćem šampionatu i sa 21 bodom zauzima prvo mesto na tabeli, dok je Radnički deseti sa osam osvojenih bodova.

Crno-bele u narednom kolu očekuje „večiti“ derbi sa Crvenom zvezdom u Humskoj, dok će tim iz Kragujevca gostovati Voždovcu.

Kragujevački tim hrabro i otvoreno ušao u utakmicu, pa je prvi i stigao do vodjstva u devetom minutu.

Aleksandar Varjačić se probio po desnoj strani, niko od igrača Partizana nije ni pokušao da ga zaustavi pa je bez velikih problema ušao u kazneni prostor i uputio centaršut na peterac gde je u gužvi loptu zakačio Saničanin.

Crno-beli su posle tog gola sve više stezali obruč oko gola Radničkog i uspeli su preokrenu rezultat.

Prvo je 39. minutu na 1:1 izjednačio Jojić udarcem sa dvadesetak metara, da bi vodjstvo Partizanu doneo Holender u finišu poluvremena kada je natrčao na odbijenu loptu i poslao je iza ledja golmana Radničkog.

Pobedu Partizana potvrdio je Rikardo u 48. minutu. Pola posla kod ovog gola odradio je Lazar Marković koji je iskoristio grešku Alekse Damjanca i nakon toga lepo proigrao Rikarda.

Fudbaleri Vojvodine i Metalca odigrali su u Novom Sadu nerešeno 2:2.

Filip Antonijević je u 29. minutu doneo prednost Metalcu, dva minuta kasnije izjednačio je Miljan Vukadinović, a za novo vodjstvo gostujućeg tima pogodio je Filip Stuparević u 40. minutu. Konačan rezultat postavio je Nemanja Čović u 73. minutu.

Vojvodina je trenutno deveta na tabeli sa devet bodova, dok je Metalac na 13. poziciji sa pet bodova.

U narednom kolu, Vojvodina gostuje Radniku, a Metalac dočekuje Kolubaru.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.