Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Real Madrid uprkos porazu od Lajpciga u osmini finala LŠ - | K-013 Portal

Real Madrid uprkos porazu od Lajpciga u osmini finala LŠ

real madrid, lajpcig, liga sampiona, fudbal

Fudbaleri Lajpciga pobedili su večeras na svom terenu ekipu Real Madrida sa 3:2, a španski tim je uprkos porazu u meču petog kola Grupe F osigurao plasman u osminu finala Lige šampiona.

Lajpcig je do prednosti došao u 13. minutu, kada se u strelce upisao hrvatski fudbaler Joško Gvardiol.

Posle kornera udarac glavom je uputio Andre Silva, a odbranu upisuje Tibo Kurtoa. Ipak do odbijene lopte dolazi Gvardiol, koji glavom postiže gol.

Pet minuta kasnije rezultat povećava Kristofer Nkunku, nakon što je lopta udarila u prečku i ušla u gol.

Aktuelni prvaci Evrope su u 44. minutu smanjili preko Vinisijusa Žuniora. Brazilski napadač je iskoristio asistenciju Marka Asensija i glavom se upisao u strelce.

Lajpcig je do kraja duela došao i do trećeg gola preko Tima Vernera u 81. minutu. Golu je prethodio prodor Mohameda Simakana, koji je zatim zabeležio asistenciju.

U četvrtom minutu nadoknade konačan rezultat postavlja Rodrigo golom sa „bele tačke“.

Seltik i Šahtjor iz Donjecka odigrali su u Glazgovu nerešeno 1:1.

Posle odbijene lopte u šesnaestercu gostiju u 34. minutu gol postiže Jorgos Jakumakis, da bi bod ukrajinskom timu doneo Mihail Mudrik preciznim udarcem iz daljine u 58. minutu.

Real Madrid je prvi na tabeli Grupe F sa 10 bodova, Lajpcig je drugi sa devet, Šahtjor ima šest, dok je Seltik sa dva boda ostao bez šanse za plasman u nokaut fazu Lige Evropa.

Španski klub u poslednjem kolu dočekuje Seltik, dok Šahtjor i Lajpcig u Varšavi igraju direktan meč za plasman u osminu finala.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS