Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Remi Partizana i Anortozisa, crno-beli u nokaut fazi Lige konferencija - | K-013 Portal

Remi Partizana i Anortozisa, crno-beli u nokaut fazi Lige konferencija

fudbal, liga konferencija, fk partizan, fk anortozis

Fudbaleri Partizana plasirali su se u šesnaestinu finala Lige konferencija, pošto su na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa kiparskim Anortozisom, u poslednjem meču Grupe B.

Partizan je poveo golom Marka Milovanovića u 20. minutu, a konačan rezultat je sa „bele tačke“ postavio Lazaros Hristodulopulos u 33. minutu.

Domaćem timu je za prolaz u narednu fazu takmičenja bio dovoljan i bod.

Prvu ozbiljniju šansu imali su gosti, nakon što je u 15. minutu sa desetak metara šutirao Miloš Deletić, a njegov udarac je u korner odbio golman crno-belih Aleksandar Popović.

Pet minuta kasnije domaći tim je poveo golom Milovanovića, kojem je ovo treći uzastopni gol u crno-belom dresu.

On je gol postigao glavom, posle odličnog centaršuta Miloša Jojića.

Kiparski tim u 33. minutu dolazi do izjednačenja. U 32. minutu prekršaj je nad Deletićem napravio golman Partizana Popović, a sa penala je minut kasnije bio precizan Hristodulopulos.

Do kraja poluvremena Anortozis je imao nekoliko prilika, ali najbolju šansu imao je Partizan u prvom minutu nadoknade, kada je Slobodan Urošević izašao sam pred golmana gostiju, ali je golman Asaf Cur odbranio udarac.

Najbolju priliku u drugom delu igre imali su gosti, kada je u petom minutu nadoknade pored gola šutirao Dimitris Hristofi.

U drugoj utakmici ove grupe Gent je na svom terenu savladao estonsku Floru sa 1:0.

Prvo mesto u Grupi B i direktan plasman u osminu finala takmičenja ranije je osigurao Gent, a belgijski tim je grupu završio sa 13 bodova.

Partizan je završio kao drugi sa osam bodova, treći Anortozis ima šest bodova, dok je poslednja Flora sa pet bodova.

Žreb nokaut faze Lige konferencija na programu je u ponedeljak, 13. decembra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.