Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ronaldo u 95. minutu za pobedu Junajteda protiv Viljareala - | K-013 Portal

Ronaldo u 95. minutu za pobedu Junajteda protiv Viljareala

ronaldo, viljarela, mancester junajted, liga sampiona

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na svom terenu ekipu Viljareala sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe F Lige šampiona.

Viljareal je poveo u 53. minutu golom Paka Alkasera, izjednačio je Aleks Teles u 60, a pobedu Junajtedu doneo je Kristijano Ronaldo u 95. minutu.

Španski tim je bio bolji rival u prvom poluvremenu, ali je domaći tim u igri održao golman David de Hea koji je u nekoliko navrata sjajno sačuvao svoju mrežu.

Po dve dobre prilike za Viljareal u prvom poluvremenu nisu iskoristili Anro Gruneveld i Pako Alkaser, da bi u finišu tog dela igre šansu da dovede Viljarel u vodjstvo propustio i Eremi Pino.

Viljareal je, ipak, stigao do prednosti na Old Trafordu u 53. minutu. Gruneveld je poslao loptu u šesnaesterac, a dočekao ju je Alkaser koji je pogodio za 1:0.

Samo sedam minuta kasnije Junajted je izjednačio Aleksa Telesa koji je „pokupio“ centaršut Bruna Fernandeša i iz voleja pogodio sa ivice šesnaesterca pogodio za 1:1.

Junajted je nakon toga zaigrao bolje i uspeo je da stigne do pobede golom Ronalda u 95. minutu, na asistenciju Džesija Lingarda.

Ranije danas, fudbaleri Atalante su u istoj grupi pobedili Jang Bojs sa 1:0 pogotkom Matea Pesine u 68. minutu.

Atalanta je prva na tabeli Grupe F sa četiri boda, po tri sada imaju Jang Bojs i Mančester junajted, dok je Viljareal ostao na jednom osvojenom bodu.

Fudbaleri Atalante će u trećem kolu 20. oktobra gostovati Mančester junajtedu, dok će švajcarski tim dočekati Viljareal.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.