Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Siti ubedljiv, PSŽ u nadoknadi ostao bez pobede protiv Lajpciga - | K-013 Portal

Siti ubedljiv, PSŽ u nadoknadi ostao bez pobede protiv Lajpciga

liga sampiona, fudbal, lajpcig, mancester siti, psz

Žermen odigrali nerešeno 2:2, u utakmicama četvrtog kola Grupe B Lige šampiona.

Siti je prvi na tabeli sa devet bodova, PSŽ ima bod manje, Klub Briž je treći sa četiri boda, dok je Lajpcig poslednji sa jednim osvojenim bodom.

Fudbaleri Sitija su poveli u 15. minutu golom Fila Fodena koji je, posle dobre lopte Konsela, samo skrenuo loptu u praznu mrežu. Samo dva minuta kasnije Džon Stons je pokušao glavom da izbaci loptu posle kornera, ali je pogodio sopstvenu mrežu i izjednačio na 1:1.

Domaći tim je do preokreta stigao u 54. minutu golom Rijada Mareza, posle još jedne asistencije Konsela, da bi Rahim Sterling povisio na 3:1 golom sa peterca nakon ubacivanja Ilkaja Gundogana.

Konačan rezultat postavio je Gabrijel Žežus u 92. minutu, a još jednom je asistent bio Konselo.

U Nemačkoj, Lajpcig je poveo u osmom minutu golom koji je glavom postigao Kristofer Nkunku, a samo četiri minuta kasnije domaći tim je imao veliku šansu da duplira prednost, ali je udarac Andrea Silve sa penala zaustavi Djanluidji Donaruma.

Umesto 2:0 za Lajpcig, PSŽ je do kraja poluvremena preokrenuo rezultat golovima Žoržinja Vajnalduma u 21. i 39. minutu. On je prvi gol postigao posle asistencije Kilijana Mbapea, a drugi glavom posle centaršuta Markinjosa.

U samom finišu meča Nkunku je oboren u kaznenom prostoru, a sudija je posle provere pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Dominik Soboslaj i pogodio za 1:1 i tako doneo bod nade svom timu.

Fudbaleri Mančester sitija će u narednom kolu dočekati PSŽ, dok če Klub Briž ugostiti Lajpcig.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS