Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sjajan gol Uroševića i remi Partizana i Genta u Belgiji - | K-013 Portal

Sjajan gol Uroševića i remi Partizana i Genta u Belgiji

fk partizan, fk gent, liga konferencija, fudbal

Fudbaleri Partizana i Genta odigrali su večeras u Belgiji nerešeno 1:1, u utakmici četvrtog kola Grupe B Lige konferencija.

Gent je prvi u grupi sa deset bodova i obezbedio je plasman u drugu fazu Lige konferencija, dok je Partizan drugi sa tri boda manje i gotovo je izvesno da će i crno-beli igrati u Evropi i na proleće pošto Flora i Anortozis imaju po dva boda.

Partizan je poveo u 65. minutu golom Slobodana Uroševića, a izjednačenje i bod Gentu doneo je Tarik Tisudali u 80. minutu.

Gent je imao više loptu u posedu u prvom poluvremenu i bio je nešto bolji tim, ali je Partizan bio najbliže golu pošto je Bibras Natho u 28. minutu pogodio stativu iz slobodnog udarca.

Na drugoj strani, pretio je i Gent, ali je u nekoliko navrata sjajan na golu crno-belih bio Aleksandar Popović pa se na odmor otišlo bez golova.

Drugo poluvreme počelo je prilikama Jojića na jednoj i Kumsa na drugoj strani, a prvi su do gola stigli crno-beli.

Vodjstvo Partizanu doneo je u 65. minutu Urošević sjajnim golom. On je šutirao sa 17-18 metara, u dalji ugao, a golman Genta Sinan Bolan je samo pogledom ispratio loptu.

Gent je od tog gola sve karte bacio na napad, pa je stigao do izjednačenja u 80. minutu pogotkom Tisudalija koji je ostao sam na petercu i nije mu bilo teško da savlada Popovića.

Partizan će u narednom kolu gostovati Flori, dok će Gent u goste Anortozisu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS