Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stolica: Bilo bi kukavički da podnesem ostavku - | K-013 Portal

Stolica: Bilo bi kukavički da podnesem ostavku

partizan, superliga,

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica izjavio je večeras posle poraza od Novog Pazara (1:0) u četvrtom kolu Superlige da bi bilo kukavički da podnese ostavku i napusti crno-bele.

Klub iz Humske osvojio je pet bodova u uvodna četiri kola šampionata, tri utakmice ne zna za trijumf i u poslednjih 180 minuta fudbala nije postigao gol.

"Ne razmišljam o ostavci, to bi bilo neozbiljno, da tako razmišljam. Takve kukavičke stvari su neprimerene, postoji dobra energija i moramo da okrenemo stvari u svoju korist", izjavio je Stolica posle utakmice u Novom Pazaru.

On je dodao da je crveni karton štopera crno-belih Siniše Saničanina u 23. minutu odredio tok utakmice.

"Stvari nisu krenule kako smo očekivali, crveni karton je promenio tok meča, nismo uspeli sa igračem manje da okrenemo. Pokušavali smo, ne smemo da se predajemo, moramo da se saberemo što pre, čeka nas Evropa, to je onsnova svega", rekao je trener kluba iz Humske.

Fudbalere Partizana u četvrtak, 4. avgusta, očekuje gostovanje AEK u Larnaki u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Za nas je ovo loš start prvenstva. Sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub", izjavio je Stolica na konferenciji za medije u Novom Pazaru.

Trener kluba iz Humske čestitao je domaćinu na zasluženom trijumfu.

"Čestitam Novom Pazaru i kolegi Gaćinoviću na pobedi. Surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici. Sve smo pokušali sa igračem manje, da postignemo gol i okrenemo rezultat, izvlačili maksimum, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol", rekao je Stolica.

Gaćinović: Trebalo je da napunimo mrežu Partizana

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović izjavio je večeras da žali što njegova ekipa nije napunila mrežu Partizana i ubedljivije savladala crno-bele.

"Meni je ovo glavno merilo. Mi smo u prve tri utakmice zaslužili isto ovo. Radili smo, znali smo da će se vratiti. Hvala bogu što nam se vratilo, ali mislim da nije dovoljno. Danas smo zaslužili da napunimo mrežu Partizana do vrha, znali smo od početka šta hoćemo, kako da ih dobijemo na tranziciji i to smo dobili. Mislim da je pobeda mogla biti ubedljivija", izjavio je Gaćinović posle utakmice.

Strateg Novog Pazara rekao je da se njegova ekipa svesno povukla uprkos brojčanoj prednosti na terenu.

"Kada igrate protiv mnogo dobrih igrača, koji igraju između linija tima, teško je parirati i svesno smo prepustili i dalje da napadaju. Tek smo se otvorili u drugom poluvremenu, kada smo uveli neke svežije igrače. Znali smo da jedna greška može da nas kazni, Rikardo ili Natho. Znali smo da ne smemo da se otvaramo. Čestitke Partizanu, žao mi je što su ovako su loše startovali, to je jedan veliki klub, ali sam siguran da će se vratiti na prave staze", zaključio je Gaćinović posle prve pobede i prva tri boda njegovog tima u Superligi.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.