Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stolica: Novi trener, novi igrači - potrebno nam je vreme - | K-013 Portal

Stolica: Novi trener, novi igrači - potrebno nam je vreme

stolica, fk partizan, superliga

Trener Partizana Ilija Stolica rekao je posle remija sa TSC-om u trećem kolu Superlige da je ekipi potrebno vreme, kao i da je igra crno-belih bila bolja nego protiv Radničkog u Nišu.

Partizan nije pobedio drugi put u prva tri kola novog fudbalskog šampionata, a trener crno-belih je poručio da jeekipi nedostajao samo gol protiv TSC-a.

"Nedostajao nam je gol, čim se završi 0:0, bez golova, jasno je da nismo bili efikasni. Žao mi je, mislim da smo odigrali bolje nego u Nišu i da se podižemo u tom segmentu", rekao je trener fudbalera Partizana Ilija Stolica posle meča protiv TSC-a.

Crno-beli su vezali drugi uzastopni remi, nakon što su u prethodnom kolu odigrali protiv Radničkog (3:3).

"Mislim da je potrebno još malo vremena. Znam da se kod nas traže instant stvari, na brzinu, međutim, potrebno je vreme. Novi trener, novi igrači, mnogo novih stvari. Bez obzira na sve i pritisak očekivanja u ovom klubu, moramo da ispoštujemo jedan proces. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom. Žao mi je što nas rezultat nije nagradio, ali moramo dalje", izjavio je Stolica.

Partizan je posle tri odigrane utakmice treći na tabeli sa 5 osvojenih bodova, iza Crvene zvezde i Vojvodine koji imaju po 6 iz dva meča.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.