Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tadić konačno strelac za Ajaks, Babić dao gol za Almeriju - | K-013 Portal

Tadić konačno strelac za Ajaks, Babić dao gol za Almeriju

tadić

Fudbaleri Ajaksa pobedili su večeras u gostima ekipu Volendama rezultatom 4:2 u meču devetog kola holandskog šampionata.

Golove za Ajaks postigli su Dušan Tadić iz penala u 17, Kalvin Basi u 39, Brajan Brobi u 64. i Dejvi Klasen u 96. minutu. Tadić je na meču protiv Volendama postigao prvi gol u dresu Ajaksa u ovoj sezoni. Srpski fudbaler je zamenjen u 61. minutu.

Strelci za domaći tim bio je Lekvinsio Zefuik u 74. i Karel Eiting u 86. minutu. Na golu Volendama bio je srpski čuvar mreže Filip Stanković, koji je na pozajmici u holandskom klubu iz Intera.

Ajaks je prvi na tabeli holandskog šampionata sa 22 boda, dok je Volendam poslednji sa samo pet. Ajaks će u narednom kolu na svom terenu dočekati Ekscelzior, dok će Volendam gostovati Emenu.

Srđan Babić strelac u pobedi Almerije

Fudbaleri Almerije pobedili su danas na svom terenu ekipu Rajo Valjekana rezultatom 3:1 u meču osmog kola španske La Lige.

Golove za Almeriju postigli su Lukas Robertone u osmom, srpski reprezentativac Srđan Babić u 17. i El Bilal Ture u 39. minutu. Jedini strelac za goste bio je Alehandro Katena u 81. minutu.

Babić je odigrao ceo meč za Almeriju, koja je utakmicu završila sa fudbalerom manje, pošto je Adrijan Embarba isključen u 87. minutu.

Almerija je trenutno 14. na tabeli sa sedam bodova, dok je Rajo Valjekano deseti sa 10. Almerija će u narednom kolu gostovati Betisu, dok će Rajo Valjekano dočekati Betis.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.