Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Terzić: Nastavljamo dominaciju, razmišljamo o regionalnoj ligi - | K-013 Portal

Terzić: Nastavljamo dominaciju, razmišljamo o regionalnoj ligi

zvezdan terzic, zvezdan, terzic, crvena zvezda, fudbal, sport, sportske vesti, najnovije vesti

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić ističe da je klub osvajanjem četvrte titule u poslednjih pet godina potvrdio dominaciju i otkrio da se razmišlja o regionalnoj ligi i novom stadionu.

"Želim da čestitam 31. šampionsku titulu svim igračima, članovima sadašnjeg kao i članovima bivšeg stručnog štaba, svim zaposlenima, članovima rukovodstva, naravno i našim navijačima širom sveta. Ovo je četvrta titula u poslednjih pet godina i potvrda dobrog rada u Crvenoj zvezdi. Nastavljamo dominaciju i verujem da će tako biti i u godinama koje su pred nama. Znamo put kojim smo krenuli i držaćemo se tog pravca", rekao je Terzić za klupski sajt.

Kako navodi, Zvezda se neće zadovoljavati postojećim uspesima, već će iz godine u godinu podizati lestvicu.

"Crvena zvezda je veliki klub, sa velikim očekivanjima i velikim obavezama. Nemamo mnogo vremena za slavlje. Danas je novi radni dan, sutra nastavak i tako u beskrajnom nizu. Čekaju nas kup utakmice, šampionskoj tituli želimo da dodamo i Kup Srbije, a onda nam slede nove kvalifikacije za Ligu šampiona. Kada vodite takvu instituciju kao što je Crvena zvezda, ne smete se zadovoljavati postojećim uspesima. Morate stalno podizati lestvicu, imati nove snove, imati viziju i razmišljati dugoročno.

Terzić ističe da klub konstantno mora da bude usmeren ka budućnosti.

"Potrebno je planirati kako da Crvena zvezda bude bolja i uspešnija iz godine u godinu, kako da uhvati korak sa bogatim evropskim klubovima. Zato i razmišljamo o regionalnoj ligi, o novom stadionu, o novoj modernoj Crvenoj zvezdi. Slavnu prošlost ostavljamo navijačima, mi moramo živeti u budućnosti", zaključio je Terzić.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.