Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Terzić: Razočaran sam i kao navijač i kao direktor - | K-013 Portal

Terzić: Razočaran sam i kao navijač i kao direktor

zvezdan terzic, fk crvena zvezda

Razočaran sam i kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Šerifa u dve utakmice, izjavio je generalni direktor Zvezdan Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, posle poraza od Šerifa 1:0 (1:0).

„Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab, ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije, a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas“, rekao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć, smatra Terzić.

„Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja.Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke. Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već ce kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih“, rekao je Terzić.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.