Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Transfer vesti: Super Liga Srbije - | K-013 Portal

Transfer vesti: Super Liga Srbije

transferi, super liga srbije, fudbal

Kako se takmičarska sezona 2021/2022 privodi kraju, naši fudbalski klubovi aktivno rade na poboljšanju svojih ekipa. Super Liga Srbije i ove godine privlači veliki broj gledalaca preko malih ekrana ali i na sadionima gde se karte prodaju i po cenama do 120.000 dinara.

Ipak, klubovi nisu jedini koji profitiraju. Kladionice i njeni korisnici imaju veliku korist od srpskog profesionalnog fudbala. Ukoliko ste i vi jedan od njih i planirate da unovčite svoja predviđanja, možete posetiti proverenu stranicu besplatni tipovi za fudbal. Sada ćemo da vidimo kakvo je stanje u najpoznatijim srpskim fudbalskim klubovima, i koja to nova lica možemo uskoro očekivati na terenu.

Crvena Zvezda Transferi

Situacija na vrhu tabele je tesna i neizvesna, ali Zvezda trenutno ipak drži prvo mesto. Kako bi sebi osigurali što bolji kraj sezone, neretko unose promene u svoj tim. Najveća vest u poslednjem periodu je činjenica da je Bukari iz Gente predstavljen kao novi igrač Crvene Zvezde. Osman Bukari je ujedno i peti najskuplji fudbaler u istoriji Crvene zvezde. Bukarija ćemo verovatno videti i u Kataru kada će zaigrati u dresu svoje države, Gane.

U odbrani za duplu krunu, Zvezdi pristiže u pomoć i Kings Kangvu. Ruski Arsenal se oprostio od ovog vrsnog igrača jer je sa Zvezdom sklopio četvorogodnišnji ugovor. Kako naši izvori govore, veoma je uzbuđen što će zaigrati u crveno-belom dresu i daće sve od sebe na terenu, naročito njegove prepoznatljive slobodne udarce.

Partizan Transferi

Kako bi se izborio za pobedu, Partizan konstantno radi na pojačanjima. Nakon što su uspeli da dovedu Aleksandra Filipovića i Zlatana Šeherovića, odučili su da sledeći potez bude transfer Patruka Andrade sa Zelenih Ostrva. Kako saznajemo, priča se o ugovoru na tri godine, a ono što je odlično, Partizan neće morati da plaća obeštećenje ovaj put.

Filipović se već pridružio pripremama pravo iz BATE Borisova i takođe je potpisao ugovor na tri godine. Ono što ga karakteriše su uloge i levog i desnog beka što ga čini polivalentnim defanzivcem. Povoljne okolnosti ovog transfera su i prethodna saradnja Filipovića i Ilije Stolice, jer su već imali prilike da sarađuju u Voždovcu.

Šuškalo se i o povratku Strahinje Pavlovića u Partizan, ali kako se čini, to još uvek neće biti moguće.

Vojvodina Transferi

Iako Vojvodina nije u samom vrhu i ne bori se za pobednika Super Lige ove sezone, svakako da želi da unapredi svoj plasman i sakupi kvalitetnu ekipu za predstojeću sezonu. O tome govori i činjenica da je FK Vojvodina ovog leta veoma aktivna na tržištu fudbalskih igrača.

Nadavno su sklopili ugovore sa pet veoma perspektivnih igrača uključujući Iv Baraje, Radomira Milosavljevića i Lazara Carevića. Pored toga, tu su i Nemanja i Uroš Nikolić, a priča se da su pikirali i kapitena mlađe reprezentacije Hrvatske, Nika Datkovića.

Datković je prethodne sezone igrao za španski Mirandez, i izdvojio se kao iskusni štoper. Ugovor mu ističe ove godine i mogao bi da postane veoma lep dodatak ekipi Vojvodine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city