Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Viljareal golom u 88. minutu eliminisao Bajern za polufinale Lige šampiona - | K-013 Portal

Viljareal golom u 88. minutu eliminisao Bajern za polufinale Lige šampiona

bajern, viljareal, fudbal, liga sampiona

Fudbaleri Viljareala prvi su polufinalisti Lige šampiona, pošto su večeras u Minhenu odigrali 1:1 sa Bajernom u revanš meču četvrtfinala.

Španski tim je u Minhen stigao sa prednošću od 1:0 iz prve utakmice i uspeo je da pogotkom Samjuela Čukvuezea u 88. minutu izbori plasman medju četiri najbolje ekipe Evrope.

Prethodno je Bajern poveo golom Roberta Levandovskog u 52. minutu, ali to na kraju nije bilo dovoljno.

Nemački tim je dominirao u revanšu, napadao, stvarao šanse, dok se Viljareal dobro branio, čekao svoje šanse iz kontranapada i slavio posle samo jednog udarca u okvir gola.

U prvom poluvremenu je dobru šansu za Bejern imao Džamal Musijala, na početku drugog i Upamekano, a domaći tim je poveo golom koji je u 52. minutu postigao Levandovski. Bio je to 13. gol Levandovskog u ovoj sezoni Lige šampiona.

Promašivali su posle toga i Miler i Koman i usledila je kazna u 88. minutu kada je Čukvueze, samo četiri minuta pošto je ušao u igru, završio brz napad Viljareala i postigao gol vredan polufinala.

Viljarel će u polufinalu igrati sa pobednikom dvomeča Benfika – Liverpul. Ekipa Jirgena Klopa posle prve utakmice ima prednost od 3:1.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.