Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Za vikend se završava jesenji deo Super lige Srbije - | K-013 Portal

Za vikend se završava jesenji deo Super lige Srbije

superliga srbije, fudbal

Jesenji deo šampionata u fudbalskoj ligi Srbije završava se za vikend utakmicama 21. kola, a lider prvenstva Partizan dočekaće Kolubaru.

U subotu i nedelju odigraće se preostalih pet utakmica, koje je trebalo da se igraju sredinom nedelje, ali su termini promenjeni zbog snega i teških uslova za igru.

Jesenji šampion Partizan u subotu od 12.55 igra na stadionu u Humskoj protiv Kolubare i pokušaće godinu da završi pobedom kako bi uoči pauze zadržao pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Crno-beli su jedina neporažena ekipa u prvenstvu i imaju 56 bodova, a Kolubara zauzima 11. mesto sa 23 boda.

U subotu od 13 časova igraju Novi Pazar i Vojvodina, ekipe koje u poslednje dve utakmice nemaju pobedu. Domaći su osvojili bod u prethodna dva meča i zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli sa 16 bodova. Vojvodina, koja će pokušati da prekine niz od dva poraza, nalazi se na četvrtom mestu sa 29 bodova.

Fudbaleri Napretka u subotu od 15 časova u Kruševcu dočekuju Spartak i pokušaće da prekinu niz od dva poraza i zadrže se u gornjem delu tabele. Obe ekipe imaju po 27 bodova, Napredak je peti, a Spartak deveti.

U nedelju od 13 časova Radnik će u Surdulici dočekati Mladost. Ekipa iz Surdulice je bez pobede u poslednja tri meča, vezala je dva remija od kojih i u ponedeljak protiv Zvezde u Beogradu. Radnik je 12. na tabeli, a Mladost 13. i obe ekipe imaju po 21 bod.

Poslednja utakmica 21. kola igraće se u nedelju od 15 časova u Beogradu gde će Voždovac dočekati Metalac. Beogradski tim je 10. na tabeli sa 26 bodova, a Metalac, koji je vezao tri poraza, zauzima 14. mesto na tabeli sa 16 bodova, koliko imaju pretposlednji Novi Pazar i poslednji Radnički 1923.

Utakmice 21. kola Super lige:

Subota:

Partizan – Kolubara (12.55)
Novi Pazar – Vojvodina (13.00)
Napredak – Spartak (15.00)

Nedelja:

Radnik – Mladost (13.00)
Voždovac – Metalac (15.00)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.