Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda izgubila od Ferencvaroša u Budimpešti - | K-013 Portal

Zvezda izgubila od Ferencvaroša u Budimpešti

fk crvena zvezda, fk ferencvaros, fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Budimpešti od Ferencvaroša sa 1:2, u utakmici četvrtog kola Grupe H Lige Evropa.

Crveno-beli su upisali i treći poraz i trenutno su poslednji na tabeli sa tri boda, dok je madjarski šampion prvi sa devet bodova.

U drugom meču ove grupe, Trabzonspor je na svom terenu slavio protiv Monaka sa 4:0 i sada oba tima imaju po šest bodova na svom kontu.

Ferencvaroš je poveo u 23. minutu golom Kristofera Zakarijasena koji je kaznio lošu odbranu crveno-belih. Njegov prvi udarac je odbranio Milan Borjan, ali ne drugi kada je Norvežanin natrčao na odbijenu loptu i poslao je u mrežu.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi početak drugog poluvremena doneo velika uzbudjenja. Prvo je u 46. minutu gol Aleksandra Pešića poništen zbog igranja rukom, a nekoliko minuta kasnije je Rajan Emaje pogodio stativu.

Zvezda je, ipak, u 55. minutu stigla do izjednačenja, a strelac je bio Stefan Mitrović koji je sjajno istračao po levoj strani, ušao u kazneni i loptu od stativu poslao u mrežu domaćeg tima.

Samo šest minuta kasnije, madjarski tim je ponovo poveo nakon što je Sami Emaje bio najbolji u skoku posle kornera i loptu poslao iza ledja Borjana.

Zvezda je do kraja meča imala nekoliko prilika, ali nije uspela da izbegne poraz.

Fudbaleri Zvezde će u narednom kolu Lige Evropa dočekati Trabzon, dok će Ferencvaroš ugostiti Monako.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.