Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda: "Rajko Mitić" rasprodat za Makabi - | K-013 Portal

Zvezda: "Rajko Mitić" rasprodat za Makabi

kanga, c.zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da su rasprodate gotovo sve ulaznice za revanš meč plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona protiv Makabija iz Haife.

"Obaveštavamo javnost da je stadion 'Rajko Mitić' praktično rasprodat za meč plej-ofa Lige šampiona protiv Makabija. U prodaji je ostalo još samo malo karata za južnu tribinu, koje će biti prodate u narednih par sati. Zbog ogromnog interesovanja i važnosti meča došli smo u situaciju kao nikada pre, da četiri dana pre meča karte budu rasprodate. Hvala našim navijačima na velikoj podršci!", rečeno je Tanjugu iz FK Crvena zvezda.

Fudbaleri srpskog prvaka dočekaće Makabi Haifu 23. avgusta u 21.00 na stadionu "Rajko Mitić" i pokušati da nadoknade zaostatak iz Izraela (3:2) kako bi se plasirali u elitno takmičenje.

Kanga: Kvalitetniji smo, neka se ponovi Krasnodar

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je danas da su crveno-beli kvalitetniji rival od Makabija iz Haife i da nema ništa protiv da se u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona ponovi scenario kao na meču protiv Krasnodara.

Crvena zvezda je 2017. godine savladala Ruse sa 2:1 i plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope, a Kanga je na toj utakmici postigao evrogol.

"Iako smo izgubili, imamo aktivan rezultat pred revanš i daćemo sve od sebe da se plasiramo u Ligu šampiona. Smatram da imamo kvalitet da igramo grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja, i da smo to već pokazali do sad, ali utakmica u utorak biće nešto posebno za sve nas. Mnogo volimo da igramo kada je Marakana puna, i siguran sam da će tako biti", izjavio je Kanga za zvanični sajt Crvene zvezde.

"Iskusni smo, znamo da igramo ovakve mečeve, i iskreno jedva čekam utakmicu. Naravno, poštujemo Makabi, ali teren će reći sve. Takođe, dobro se sećam utakmice protiv Krasnodara u Beogradu i gola koji sam postigao, ne bih imao ništa protiv da se to ponovi u utorak", rekao je Kanga.

Gabonac je istakao da se raduje najavljenoj crveno-beloj koreografiji na tribinama.

"Nikad neću zaboraviti atmosferu koja je bila na meču sa Pjunikom gde su svi bili u dresovima, a sada se sprema nešto još bolje. Biće to bukvalno crveno-bela koreografija, gde će ceo stadion biti u najlepšim bojama na svetu. Iskreno, ne samo ja, već i svi u svlačionici pričamo o tome i uzbuđeni smo. Pozivam sve navijače da ispoštuju akciju i da na sever i jug dođu u belim, a na istok i zapad u crvenim majicama, kako bi još jednom poslali poruku da smo svi kao jedan. To će biti naš vetar u leđa u utorak", rekao je Kanga.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.