Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 3 medalje za KDT Dinamo na Serbia Open kupu u benč presu - | K-013 Portal

3 medalje za KDT Dinamo na Serbia Open kupu u benč presu

powerlifting, bench press, kdt dinamo

Proteklog vikenda u Trsteniku je održano prvo takmičenje u powerliftingu ove godine. Organizatori takmičenja bili su domaćin powerlifting klub "Hook" uz pokroviteljstvo powerlifting saveza Srbije.

Nastupalo je preko 80 takmičara što je rekordan broj za prvo takmčenje u sezoni. Na takmičenju su nastupali gosti iz susednih zemalja. Takođe, pokrenut je novi program za vođenje takmičenja nalik takmičenjima u inostranstvu.

Rezultati takmičara KDT "Dinamo"

Za klub dizača tegova "Dinamo" nastupilo je troje takmičara. Jovana Radovanov, uspešno je zabeležila svoj debitantski nastup. Ona je u kategoriji devojaka 84+ u konkurenciji seniorki osvojila srebrnu medalju. Aleksandar Kolocka posle takmičarske pauze od skoro godinu i po dana vratio se na scenu i osvojio zlatnu medalju u konkurenciji seniora u kategoriji do 74 kg ( rezultat 150 kg). Nemanja Srećković u konkurenciji seniora osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 83 kg sa savladanih 135 kg pri čemu je oborio prethodni lični rekord za 15 kg.

Kristina Cvjetićanin i Filip Vlajić su sudili na takmičenju. Kristina je odlično obavila svoj posao i dobila je dosta pozitivnih komentara za suđenje.

Naredno takmičenje na kome nastupaju takmičari Dinama je prvenstvo Vojvodine u powerliftingu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.