Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website I pančevački strelci u Kampu perspektivnih takmičara Steljačkog saveza Srbije na Karatašu - | K-013 Portal

I pančevački strelci u Kampu perspektivnih takmičara Steljačkog saveza Srbije na Karatašu

karatas, sd pancevo 1813

Protekle nedelje je uspešno sproveden sedmodnevni Kamp perspektivnih takmičara Streljačkog saveza Srbije, koji se tradicionalno održava na Karatašu, pod pokroviteljstvom Ministarstva za omladinu i sport Srbije.

Iz Streljačke družine''Pančevo 1813'' je ovoga puta bilo tri učesnika koji su svojim visokim rezultatima to zaslužili na ovogodišnjim takmičenjima za pionire i kadete.

Iva Rakonjac je najbolja pionirka SS Srbije za 2021.godinu, a prva je kadetkinja na ovogodišnjem prvenstvu Srbije u trostavu vazdušnom puškom, dok je mk puškom u trostavu juniorki ušla u finale što je veliki uspeh za njen uzrast. Na kontrolnom takmičenju Kampa, Iva je zauzela drugo mesto sa visokim rezultatom od 591 krug vazdušnom puškom, a u finalu od osam najboljih kadetkinja je osvojila srebrnu medalju .

U finalnom meču se Iva ravnopravno borila sa Ljiljanom Cvetković iz Niša, koja se upravo sprema za nastup na Prvenstvu Evrope, i koja je osvojila prvo mesto.

Marko Ninković je najbolji pionir SS Srbije za 2021.godinu, a na ovogodišnjem Prvenstvu je najuspešniji kadet i mlađi junior vazdušnim pištoljem, i najbolji junior mk pištoljem. Na kontrolnom takmičenju Kampa, Marko je zauzeo prvo mesto sa vrlo visokim rezultatom od 568 krugova vazdušnim pištoljem , a u finalu od osam najboljih kadeta je osvojio bronzanu medalju.

Ognjen Bunčić je osvojio srebrnu medalju na ovogodišnjem Prvenstvu Srbije za pionire vazdušnom puškom i bio član srebrne ekipe pionira vazdušnim pištoljem. Na kontrolnom takmičenju Kampa,

Ognjen se plasirao u finale od osam najboljih kadeta vazdušnom puškom sa rezultatom od 545 krugova i osvojio osmo mesto, što je odlično obzirom da je on bio najmlađi učesnik Kampa i jedini se takmičio iz dva oružja.

Do kraja avgusta sledi pauza za sve takmičare SD''Pančevo 1813'', a sezonu nastavljaju pioniri na Prvenstvima Vojvodine i Srbije serijskom malokalibarskom puškom početkom septembra.

Aleksa Rakonjac će krajem avgusta nastaviti sezonu pripremama reprezentacije SS Srbije u Novom Sadu, a početkom septembra će u Vroslavu nastupiti na Prvenstvu Evrope u disciplini trostav malokalibarskom puškom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.